Jag tänkte att jag skulle prova en ny sak.

Nu på Alla hjärtans dag, 14/2 i fall någon har missat det ;), kommer det att finnas sex platser för en minisession med mig vid Hägernäs Strand. Låt mig fotografera dig och kärleken, barnen, hela familjen, mormor och morfar eller dig själv och bästa vännen. Fotograferingen kostar 750:- och då ingår just bara fotograferingen. Efter fotograferingen så kommer jag att lägga upp en portfolio till er med era bilder där ni sedan väljer de bilder som ni vill köpa. Fotograferingen kommer att bli 30 minuter av ren kärlek och glädje.

Om ni är nyfikna och vill veta mer, eller om du redan har bestämt dig och vill boka, kontakta mig via mail.

 

alla hjärtans dag, kärlek, beloved, moment design, parfoto, familjefoto, barnfoto, barnfotograf, familjefotograf, Täby, Vallentuna

Similar Posts

Leave a Reply