Med bara tre matcher kvar i serien tog IK Frej Täby i lördags emot Ängelholm. En väldigt viktig match då Frej inte får tappa för många poäng jämfört med laget under dom i tabellen. Detta för att slippa åka ur Superettan efter bara en säsong där. Frej hade flertalet målchanser i matchen, men ca 73 minuter in i matchen avbröt domaren matchen. Då hade en dimma krupit in över planen som var så tät att man kunde äta den med sked. Från läktarplats hade man svårt att se vilket lag som hade bollen. Då domaren blåste av på grund av dimman blev det ett lämmeltåg av publik som lämnade arenan. Om det var för att de trodde att matchen inte skulle fortsätta eller för att de hade givit upp matchen redan låter jag vara osagt. Tyvärr innebar pausen att matchen, när den väl blåstes igång igen, fortsatte inför ett decimerat publikantal. Under de avslutande minuterna i matchen satsade Frej allt. Även målvakten Marko var uppe i anfallsspel vid två tillfällen, men dessvärre räckte inte insatsen till denna gång. Ängelholm tog hem segern med 0-1.

Det var lite kul att se spelare från säsongen 2011, då jag följde herrlaget intensivt, var på plats för att titta på matchen: David Higgs, Jim Stahre, Petter Andersson och jag tyckte även att jag skymtade Sven-Erik Röst bland publiken på sittplats.

I nästa match hoppas jag kunna fota nickar som går in i mål, situationer då motståndarmålvakten inte hinner ut i tid för att bryta samt Lallet som gör mål på en samurajliknande sätt :).