MENY

Rockelstad slott ligger alldeles fantastiskt vackert, precis vid kanten av Båven. Här valde J&D att gifta sig och jag passade på att göra en liten highlightfilm till dom

Idöborg ligger i Stocksholms skärgård. En otroligt vacker augustidag gifte sig S&A i Värmdö kyrka och fortsatte sedan till festen på Idöborg. En kort highlightfilm från deras underbara dag.

När vi vaknade upp på lördagsmorgonen i februari hade det till brudparets lycka kommit snö. Det passade perfekt med brudvals utomhus med tomtebloss på uteplatsen på Villa Aske.

Vackra Haga Slott ligger alldeles utanför Enköping. Våren är en fantastiskt tid för bröllop, när träden börjar få löv och blommorna har börjat att titta fram efter vintern.

En varm sommardag i juli begav jag mig till Uppsala för att fota ett litet intimt bröllop på Walmstedtska gården. Efter vigseln begav vi oss till Botaniska Trädgården för fotografering och en kort filmning till en bröllopsvideo.

Nybynäs Gård ligger strax söder om Västerås. Gården är smakfullt renoverad och det finns vackra fotoplatser i omgivningarna, så tacksamt att göra bröllopsvideo här.

Precis norr om Vallentunasjön ligger Vallentuna kyrka, med utsikt över både vatten och grönområden

En kyrka från 1200-talet med fantastiska målningar inuti. Ett perfekt ställe för ett magiskt bröllop i Täby

STÄNG