MENY

Eftersom jag numer fokuserar mer på familjer och bröllop än sport och fotboll i mitt fotograferande så hade jag tills i lördags inte fotat en enda A-lagsmatch under denna säsong. När Sirius kommer på besök är det dock svårt att hålla sig borta. Dels för att UNT ville ha bilder av mig ;), dels för att det alltid brukar hända mycket i de matcherna.

Matchen började, för Frej, väldigt bra och efter att ha fått en straff ledde Frej med 2-0 i början av andra halvlek. Sen började dock Sirius att röra på sig och hade ett högt tryck ju längre matchen led. Det är inte ovanligt att matcherna mellan Frej och Sirius slutar oavgjort och så även denna gång. UNT’s reporter på plats sa 0-0 innan matchstart, medan jag hoppades på i alla fall 1-1 så att jag skulle få lite glada bilder med mig från matchen. Matchen slutade till slut 2-2.

IK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - SiriusIK Frej Täby - Sirius

Comments
Add Your Comment

STÄNG