MENY

Även om hela sommaren hade varit varmare än på länge, tror jag att denna dag var en av de allra varmaste. Trots att det knappt kommit något regn alls så kom det några regnstänk precis när jag kom fram till fotoplatsen vid Vallentunasjön. Vi behövde dock aldrig använda oss av paraplyet som jag tog med mig, i fall himlen skulle öppna sig. Istället fick vi lov att ta vätske- och torka pannan-paus för att det blev så varmt.

Vi började med att fota hela familjen tillsammans, innan mamma och pappa fick en liten stund ensamma innan vigseln i Täby kyrka. Efter vigseln var det middag hemma i trädgården. Det blir så himla fint när man sätter sin personliga touch på alla detaljer för middagen, med allt från skyltar till barnhörna.

Vad är viktigast för er på er bröllopsdag? Vilka personer är viktigast för er? Er bröllopsdag är första dagen på ert fortsatta liv tillsammans och jag är gärna med er och dokumenterar den dagen.

-Angelica

STÄNG