MENY
Hotell på Rhodos

Funderar ni på att anlita en fotograf? Vet ni inte var ni ska börja? Här kan ni läsa lite mer om mig, jag är nyfiken på att få veta mer om er.

Om mig

Familjen, nära och kära vänner är det mest värdefulla vi har. I en optimal värld spenderar vi mycket tid med familjen i lugn och harmoni under vardagarna och sammastrålar med vännerna för trevligt umgänge på helgerna.

Verkligheten kan dock se lite annorlunda ut. Efter en dag med många möten slänger du snabbt ner lite Oxpytt i stekpannan innan det är dags att skjutsa ungarna till deras olika träningar. Din “egentid” består i att ensam få hänga upp alla tvättade träningskläder på tork sent på kvällen. När dagen väl är slut har familjen spenderat hela 10 minuter tillsammans i lugn och ro.

Jag bor i Vallentuna med tre helt underbara barn och en extremt tålmodig man. Vårt hem är fyllt av innebandyklubbor, fotbollar och legobitar att trampa på. Jag själv spelar hellre tv-spel än manglar tvätt.

Jag vill ge er familj en stund tillsammans, utan en massa måsten och stress. När jag fotograferar använder jag mig av en teknik som heter Beloved. Den fokuserar på er närhet till varandra och fotosessionen blir en hyllning av er kärlek för varandra. Beloved fungerar lika bra för vänner, par som familjer. Är ni nyfikna på hur det kan se ut när jag använder mig av tekniken kan ni titta här: Belovedfotograferingar

Sedan 2018 är jag representerad av Scandinav bildbyrå.

/angelica tånneryd

Sedan 2016 är jag certifierad Beloved/Moment Design fotograf

Jag är medlem i SFF, PFK samt Barnfotografer

Medlem i Svenska Fotografers Förbund Member of the Beloved Collective Medlem i Pressfotografernas Klubb

STÄNG