MENY

Om

Familjen, nära och kära vänner är det mest värdefulla vi har. I en optimal värld spenderar vi mycket tid med familjen i lugn och harmoni under vardagarna och sammastrålar med vännerna för trevligt umgänge på helgerna.

Verkligheten kan dock se lite annorlunda ut. Efter en dag med många möten slänger du snabbt ner lite Oxpytt i stekpannan innan det är dags att skjutsa ungarna till deras olika träningar. Din “egentid” består i att ensam få hänga upp alla tvättade träningskläder på tork sent på kvällen. När dagen väl är slut har familjen spenderat hela 10 minuter tillsammans i lugn och ro.

Jag bor i Vallentuna med tre helt underbara barn och en extremt tålmodig man. Vårt hem är fyllt av innebandyklubbor, fotbollar och legobitar att trampa på. Jag själv spelar hellre tv-spel än manglar tvätt.

Jag vill ge er familj en stund tillsammans, utan en massa måsten och stress. När jag fotograferar använder jag mig av en teknik som heter Beloved. Den fokuserar på er närhet till varandra och fotosessionen blir en hyllning av er kärlek för varandra. Beloved fungerar lika bra för vänner, par som familjer. Är ni nyfikna på hur det kan se ut när jag använder mig av tekniken kan ni titta här: Belovedfotograferingar

Sedan 2018 är jag representerad av Johnér bildbyrå och ni hittar min bilder här.

 

 

/angelica tånneryd

 

 

 

 

Sedan 2016 är jag certifierad Beloved/Moment Design fotograf

Jag är medlem i SFF, PFK samt Barnfotografer

Member of the Beloved CollectiveMedlem i Svenska Fotografers FörbundMedlem i Pressfotografernas Klubb

Barnfotografer

 

 

 

 

 

 

Adress:

Tånneryd Photography

Lindvallsplan 10

117 36 STOCKHOLM

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Inga bilder får användas utan fotografens tillåtelse. Vänligen kopiera inga bilder.

The photos can not be used without permission from the photographer. Please do not copy.

STÄNG