MENY

Ett bröllop är alltid full av kärlek och glädje. Jag har dock aldrig tidigare skådat ett bröllop där festen drar igång redan innan middagen :). Under minglet innan middagen var det både bullkalas, tipspromenad, ringdans, lekar – inklusive spel på blockflöjt.
Tidigt på morgonen tog jag min röda Golf och drog iväg till Örebro, för att följa Eira och Carl under deras bröllopsdag. De hade valt att hyra ett B&B för sig och vänner som var med under deras bröllopsdag. När jag anlände så gick Carl ut på promenad tillsammans med två av sina vänner. Följ med i bildernas från deras dag och se om inte även ni kan känna all glädje som genomsyrade dagen.

När jag åkte hemåt igen, när gästerna gick in för att sätta sig till bords inne i Gällersta forngård, hade jag fortfarande ett stort leende på mina läppar. Jag är övertygad om att alla gästerna håller med mig om att det här var ett av de mest välorganiserade bröllopet i mannaminne.
Jag tackar ödmjukt för att jag fick vara med under er fantastiska dag. Jag önskar er all lycka och kärlek i ert fortsatta liv tillsammans

?❤️.

 

–Angelica

STÄNG