MENY

Den här våren har verkligen varit annorlunda. Sällan har så många varit så oroliga och i den jobbiga tiden inte kunnat umgåtts med och söka stöd och tröst hos familj och vänner i den utsträckning man kanske har velat. Vardagen har kanske även den sett annorlunda ut, barnen har kanske inte fått vara på skolan på grund av förkylningssymptom som i vanliga fall inte varit något bekymmer, men som nu lett till att de fått stanna hemma från skolan och inte träffat sina kompisar så mycket.

I all denna isolering som vi, i olika utsträckning, har drabbats av har jag funderat på hur jag skulle kunna bidra till lite glädje i tillvaron, något att både se fram emot och som även kan bli ett minne att se tillbaka på.

Efter funderande har jag bestämt mig för att erbjuda kostnadsfria minisessioner på 20 minuter. Under dessa 20 minuter fotar jag familjer (stora som små), par, syskon, bästa vänner eller vilken konstellation ni vill. Tänk dock på att vi inte hinner så många olika varianter på 20 minuter, så om ni vill boka fler än 5 personer kontakta mig först.

Under en minisession kommer jag att fota lekfulla, kärleksfulla och avslappnade bilder på er tillsammans. Precis som jag gör under mina längre sessioner, fast nu lite mera kondenserat :). Under sessionen kommer jag att hålla lite mer distans än vad jag brukar göra under mina sessioner, men det är lätt kompenserat med att jag plockar med mig ett objektiv som för att jag kan ta närbilder även i dessa tider.

Det är inget köpkrav från minisessionen, men det kommer att finnas möjlighet att efter fotograferingen köpa digitala filer (450:- styck), beställa printar, ramade printar eller sätta ihop bilderna i en bok.

Om ni känner att det här är precis vad ni längtar efter så är det bara att gå till min sida för bokning. Om ni har några funderingar kring fotograferingen så går det bra att kontakta mig .

Jag hoppas att vi ses på någon av mina minisessioner ?.

 

–Angelica

STÄNG