MENY

Nu är snart första advent här och sedan kommer julen i full fart närmare oss. För många har detta varit ett ovanligt år, vi har inte kunnat umgåtts med vänner och familj på samma sätt som vi är vana vid. När kramar och handslag har ersatts med en vinkning eller armbågshälsning har det lämnat en saknad av närhet efter sig.

Tyvärr ser julen ser ut att inte bli helt normal för alla. En del av oss kan inte fira jul tillsammans med alla våra nära och kära. Andra har lite svårt att ta sig till butikerna för att inhandla julklappar till de som de bryr sig om.

Mitt förslag till årets julklapp är att boka in en familjefotografering hos mig. Det är en fantastiskt gåva till hela familjen där ni får en möjlighet att umgås nära varandra, kramas hur mycket ni vill och samtidigt släppa tankarna på allt vad pandemi heter. När ni om några år sätter er ner och tittar på bilderna tillsammans får ni en möjlighet att återuppleva alla de känslor som fanns när ni var tillsammans och blev fotograferade.

Tips till er som driver företag och som har möjlighet att ge era anställda en julgåva i år. Ni vet väl att det även finns möjlighet att ge en “coronagåva” till era anställda. Om ni lägger ihop summorna för julgåvan och coronagåvan så har ni möjlighet att köpa ett presentkort på en familjefotografering till era anställda. Samtidigt som ni ger era anställda en fantastiskt fin present i form av mystid med familjen stöttar ni en småföretagare

Kontakta mig  så kan jag posta presentkortet, eller leverera direkt till dörr beroende på hur långt bort ni bor.

🙏🏻❤️

 

Presentkort julgåva coronagåva

Vill du beställa ett presenkort?

Jag behöver bara lite mer information för att hjälpa dig:

STÄNG