MENY

Även om det är vanligare med bröllop under de lite varmare månaderna i Sverige, så kan ett vinterbröllop vara helt fantastiskt. Skeppsholmen är ett fantastiskt vackert ställe att gifta sig på, helt omgiven av vatten i centrala Stockholm. Fördelen med att fota ett bröllop i december är att det inte är lika många turister ute och rör på sig, vilket gör att brudparet kan få en alldeles egen stund utan att känna sig iakttagna.

När vi gick ut på Skeppsholmen för lite porträttfotografering innan vigseln var vi i princip helt ensamma och kunde välja fotoplats precis som vi ville. Som fotograf är det lite av en dröm, eftersom Skeppsholmen kan vara full av turister och flanerande människor en lördag. Eftersom vinden var lite väl frisk, var vi snabba och effektiva så att brudparet sedan kunde gå in och äta lunch i restaurangen på Hotell Skeppsholmen.

Vigseln och middagen var på samma ställe: Kolskjulet. Supersmidigt för alla gäster som slapp förflytta sig mellan platserna.

 

Tack för en underbar dag, ni är ett fantastiskt team tillsammans. Varje gång jag ser saffransbullar tänker jag på er :). Varmt lycka till ❤️.

-Angelica

STÄNG