Blogg

Bröllop, Uppsala, brudpar, bröllopsfotograf,Östgöta nation

Susanna och Mathias

Jag träffade Susanna redan förra året när jag fotade hennes syster Jessicas bröllop. Då var Susanna tärna påLäs hela posten»

bröllop, Lidingö, sommarbröllop, bukett, vigselring

Johna och Tommy

I slutet på juli träffade jag Johna och Tommy för att vara med under deras bröllopsdag. Johna, Tommy och deras näLäs hela posten»

gravid, gravidfoto, maternity, maternityphotopgraphy, barn, bebis, moment design, beloved

Finns det något vackrare?

Nu är det inte många veckor kvar tills väntan är över på lillknodden som växer och frodas där inne. Det ärLäs hela posten»

Brudparet promenerar genom Drömparken i Enköping

Jessica och Davids sommarbröllop i Tillinge

Vad är väl finare än att få dela ett liv med någon som låter en vara precis den man är? Om personen i frågaLäs hela posten»

Brudparet andas ut lite i början av parfotograferingen under bröllopsdagen

Elin och Daniels sommarbröllop i Veckholm

Det är alltid lite extra nervöst att fota ett bröllop där man redan känner brudparet. Jag menar verkligen KÄNNER.Läs hela posten»

Skansen, Skansenbröllop, Moment Design, kärlek, bröllop, bröllopsfotograf, Stockholm

Svensk-Österrikiskt bröllop på Skansen

När Dhammika för ett antal år sen begav sig ut på en resa hade hon ingen aning om att den resan skulle förändra sLäs hela posten»

Almare gård, Stäket, utomhusbröllop, sommarbröllop, borgerlig vigsel

Utomhusbröllop vid Almare gård

Utomhusbröllop i Sverige är alltid lite nervöst, speciellt om det är ett sommarbröllop. Veckan innan bröllopetLäs hela posten»

Utomhusbröllop i Veckholm

Jenny och Johan

Ibland blir jag inbokad långt i förväg, ibland med lite kortare varsel. I lördags fotade jag ett bröllop som jagLäs hela posten»

Förlovning i Drömparken

Jessica och David

Ni vet den där känslan att man har sett en plats så många gånger att man inte kan se något nytt? Precis så käLäs hela posten»

Förlovningsfotografering i Enköping

Elin och Daniel

Ok, ni har sett dom förut, men här kommer dom igen :). Förra gången jag fotade Elin och Daniel för min certifieringLäs hela posten»

Juan Jose Hervias och Mattias Håkansson

IK Frej – Trelleborg

I söndags var det dags för ett nytt tidningsjobb, den här gången för Trelleborgs Allehanda. Det är alltid kul attLäs hela posten»

Philip Wiström, Pontus Silfwer, Dida Rashidi

IK Frej – IK Sirius

Eftersom jag numer fokuserar mer på familjer och bröllop än sport och fotboll i mitt fotograferande så hade jagLäs hela posten»

Member of the Beloved Collective

Certified Beloved Photographer

I går fick jag ett otroligt glädjande besked för mig. Jag har blivit en “Certified Beloved Photographer”Läs hela posten»

Parfotografering vid Stockholms Stadshus, Moment Design, kärlek, par,

Elin & Daniel

Hur mycket kan man egentligen skratta ihop? Hur mycket som helst är mitt svar. Att skratta är inte bara ett sätt attLäs hela posten»

Gravidbilder i Uppsala, Moment Design

Blivande fotbollsspelare?

Vi får se i vilket lag mini hamnar i till slut. När jag frågade Therese vad hon tror att minibulan kommer jobba med iLäs hela posten»

Barnfotografering, sommar, skärgården, Playful Heart

Vem är din bästa vän?

Det här med syskon. Visst kan dom vara världens drygaste, snor ens grejer, retas konstant och låter en inte vara iLäs hela posten»

Porträtt vid Täby Centrum

Företagsporträtt

Jag har inte alltid varit frilansare, även jag har varit anställd, även om det just nu känns som väääldigt längeLäs hela posten»

porträttfoto i studo, porträttfotograf, Vallentuna, Täby, Stockholm, studio, Moment Design

Personliga porträtt

Nu är det i och för sig inte i början av året längre, men vi kan ju låtsas lite som att två månader inte baraLäs hela posten»

svart bröllop, alternativt bröllop, gothbröllop, bröllopsfotograf, fest, bröllopsfoto

Måste ett bröllop alltid gå i vitt?

OK, jag erkänner. Vårt bröllop gick i vitt. Jag hade en vit klänning, vita skor och min man bar frack. VäldigtLäs hela posten»

Stadshuset, parfotografering, kärlek, Beloved, Moment Design, vinter, Stockholm

Terapi i kyla

Jag önskar att jag själv kom på denna fenomenala beskrivning av hur en Beloved-fotografering hos mig känns, men tyvLäs hela posten»

Bröllop, bröllopsfotograf, Ung cancer, Västerås, kärlek, Ängsö slott, brudklänning, Zetterberg couture

Vilka ögonblick var dina favoriter från 2015?

Nu när 2015 är till ända, ja jag vet att det snart har gått en hel månad av 2016 :), tänkte jag visa några avLäs hela posten»

alla hjärtans dag, kärlek, beloved, moment design, parfoto, familjefoto, barnfoto, barnfotograf, familjefotograf, Täby, Vallentuna

Alla Hjärtans dag

Jag tänkte att jag skulle prova en ny sak. Nu på Alla hjärtans dag, 14/2 i fall någon har missat det ;), kommer detLäs hela posten»

parfoto, parfotografering, kärlek, Moment Design, Enköping

Kärlek i vinterlandskap

När man har känt någon under hela den personens liv är det ibland svårt att se att han faktiskt har växt upp ochLäs hela posten»

kärlek, Moment Design, parfotografering, kärleksfotografering, familjefoto, familjefotograf,

Kärlek i blåsväder

Jag var kanske lite väl optimistisk när jag bokade in en kärleksfotografering utomhus, i slutet av november. Att viLäs hela posten»

Moment design, parfoto, parfotografering, Huddinge, Stockholm, Täby, Vallentuna, kärlek, kärleksfotografering

Jag, en känslig konstnärssjäl.

Nja, jag vet inte riktigt om jag kan skylla på det. Jag vet inte riktigt vad en konstnärssjäl är. Vad jag dock vetLäs hela posten»

Moment Design, kärlek, parfoto, parfotografering,Sollentuna, Stockholm, Täby, Vallentuna

Vad krävs för ett långt förhållande?

Om du frågar mig, vilket jag ju gör just nu :), så skulle jag svara glädje och skratt. Att kunna ha roligt medLäs hela posten»

Orkar man ha vinnarskalle i sista matchen för säsongen?

Det var nervöst inför matchen i söndags. Förutsättningarna var helt klara. För att få en möjlighet att kvala sigLäs hela posten»

pappersprov

Vilket papper ska jag skriva ut mina bilder på?

Jag är en taktil person, jag gillar att känna och röra vid saker. Att se något på webben gör inte riktigt att jagLäs hela posten»

barn, barnfoto, barnfotograf, syskonfoto, syskon, familjefotografering, familjefotograf

Trotsa höstkylan med en stund fylld av värme

Nu börjar det bli så svalt att man inte vill vara utomhus någon längre stund utan att bylsa på sig vinterjackan. SLäs hela posten»

fotboll, IK Frej Täby, sportfoto, sportfotograf, Vikingavallen, Täby IP, Adnan Cirak, superettan

Slutet närmar sig

Med bara tre matcher kvar i serien tog IK Frej Täby i lördags emot Ängelholm. En väldigt viktig match då Frej inteLäs hela posten»

Personalporträtt

Porträtt

Ibland har jag förmånen att få se nya delar av Stockholm, delar som man vanligtvis inte har tillträde till. För nåLäs hela posten»

barn, barnfoto, barnfotograf, syskonfoto, syskon, familjefotografering, familjefotograf

Erbjudande under augusti

Nu under augusti har jag ett specialerbjudande för er som är sugna på en kortare fotografering. En minisession, dåLäs hela posten»

Bröllop, Västerås, Ängsö slott

Lotta och Elias bröllop

I början på juni åkte jag tillsammans med Juliana till Västerås för att föreviga Lotta och Elias bröllop. NärLäs hela posten»

Nyfödd Nyfödd bebis, barnfoto, barn, barnfotograf, barnbilder, familj, familjefoto, familjefotograf, familjebilder, syskon, syskonbilder, syskonfoto, syskonfotograf

Underbara Aliyah

För ett par veckor sedan fick jag träffa Aliyah. En fantastiskt söt liten tjej med underbart hår. Ingen av mina egnaLäs hela posten»

bröllop, bröllopsklänning, västerås, ungcancer, zetterberg couture,brud, slöja

Sommarens vackraste bröllop

I lördags var jag i Västerås tillsammans med Juliana för att fota Lotta och Elias bröllop. Det blev en väldigt käLäs hela posten»

Nyfödd, newborn, barnfoto, bebis, bebisfoto, Vallentuna, Täby, Stockholm

Benjamin

Jag kan inte sluta att förundras över dessa små underbara varelser som nyfödda bebisar är. Jag är så otroligtLäs hela posten»

IK Frej Täby, Gais, Vikingavallen, Täby, Superettan

IK Frej Täby – Gais

I lördags kom Gais på besök till Vikingavallen. 1377 personer tog sig dit för att titta på matchen, vilket är enLäs hela posten»

Nyfödd, newborn, barnfotograf, Täby, Vallentuna,Stockholm

Olivia

Det rätt stor skillnad på att fota en nyfödd som bara max två veckor gammal och en bebis som har hunnit bli sexLäs hela posten»

IK Frej Täby – IK Sirius

Så var det då dags för ett Upplandsderby. Sirius, som IK Frej Täby spelade mot i division 1 norra innan Sirius gickLäs hela posten»

Adnan Cirak, fotboll, superettan, IK Frej Täby, sportfotograf, Täby, Täby IP, Vikingavallen

Superettanpremiär

Nu har IK Frej Täby haft hemmapremiär på Vikingavallen under deras allra första säsong i Superettan. Jönköping SLäs hela posten»

M o r e   i n f o