Blogg

bröllop, Lidingö, sommarbröllop, bukett, vigselring

Johna och Tommy

I slutet på juli träffade jag Johna och Tommy för att vara med under deras bröllopsdag. Johna, Tommy och deras näLäs hela posten»

gravid, gravidfoto, maternity, maternityphotopgraphy, barn, bebis, moment design, beloved

Finns det något vackrare?

Nu är det inte många veckor kvar tills väntan är över på lillknodden som växer och frodas där inne. Det ärLäs hela posten»

Brudparet promenerar genom Drömparken i Enköping

Jessica och Davids sommarbröllop i Tillinge

Vad är väl finare än att få dela ett liv med någon som låter en vara precis den man är? Om personen i frågaLäs hela posten»

Brudparet andas ut lite i början av parfotograferingen under bröllopsdagen

Elin och Daniels sommarbröllop i Veckholm

Det är alltid lite extra nervöst att fota ett bröllop där man redan känner brudparet. Jag menar verkligen KÄNNER.Läs hela posten»

Skansen, Skansenbröllop, Moment Design, kärlek, bröllop, bröllopsfotograf, Stockholm

Svensk-Österrikiskt bröllop på Skansen

När Dhammika för ett antal år sen begav sig ut på en resa hade hon ingen aning om att den resan skulle förändra sLäs hela posten»

Almare gård, Stäket, utomhusbröllop, sommarbröllop, borgerlig vigsel

Utomhusbröllop vid Almare gård

Utomhusbröllop i Sverige är alltid lite nervöst, speciellt om det är ett sommarbröllop. Veckan innan bröllopetLäs hela posten»

Utomhusbröllop i Veckholm

Jenny och Johan

Ibland blir jag inbokad långt i förväg, ibland med lite kortare varsel. I lördags fotade jag ett bröllop som jagLäs hela posten»

Förlovning i Drömparken

Jessica och David

Ni vet den där känslan att man har sett en plats så många gånger att man inte kan se något nytt? Precis så käLäs hela posten»

Förlovningsfotografering i Enköping

Elin och Daniel

Ok, ni har sett dom förut, men här kommer dom igen :). Förra gången jag fotade Elin och Daniel för min certifieringLäs hela posten»

Juan Jose Hervias och Mattias Håkansson

IK Frej – Trelleborg

I söndags var det dags för ett nytt tidningsjobb, den här gången för Trelleborgs Allehanda. Det är alltid kul attLäs hela posten»

Philip Wiström, Pontus Silfwer, Dida Rashidi

IK Frej – IK Sirius

Eftersom jag numer fokuserar mer på familjer och bröllop än sport och fotboll i mitt fotograferande så hade jagLäs hela posten»

Member of the Beloved Collective

Certified Beloved Photographer

I går fick jag ett otroligt glädjande besked för mig. Jag har blivit en “Certified Beloved Photographer”Läs hela posten»

Parfotografering vid Stockholms Stadshus, Moment Design, kärlek, par,

Elin & Daniel

Hur mycket kan man egentligen skratta ihop? Hur mycket som helst är mitt svar. Att skratta är inte bara ett sätt attLäs hela posten»

Gravidbilder i Uppsala, Moment Design

Blivande fotbollsspelare?

Vi får se i vilket lag mini hamnar i till slut. När jag frågade Therese vad hon tror att minibulan kommer jobba med iLäs hela posten»

Barnfotografering, sommar, skärgården, Playful Heart

Vem är din bästa vän?

Det här med syskon. Visst kan dom vara världens drygaste, snor ens grejer, retas konstant och låter en inte vara iLäs hela posten»

Porträtt vid Täby Centrum

Företagsporträtt

Jag har inte alltid varit frilansare, även jag har varit anställd, även om det just nu känns som väääldigt längeLäs hela posten»