Vi får se i vilket lag mini hamnar i till slut. När jag frågade Therese vad hon tror att minibulan kommer jobba med i när hen bli stor så trodde hon fotbollspelare med tanke på aktiviteten i magen. Jag föreslog raskt Hammarby som potentiell klubb, mitt hjärta är grön-vitt :)), men det verkar som att de blivande två-barnsföräldrarna inte vill lägga någon press på knodden. Jag har hört att det går att kombinera fotboll med en musikkarriär så Thereses och Björns musikalitet kan ju komma till användning även som fotbollsspelare ;).

Therese och jag gick i samma högstadieskola och även om jag har accepterat att livet ändras och förändras är det alltid lika fascinerande när man får lov att revidera bilden av en person. Jag minns ju henne framför allt från högstadiet, då vi först lärde känna varandra. Att hennes dotter på snart 5 år snart ska få ett småsyskon tar lite tid att smälta. Det hela är egentligen rätt ologiskt, att man (eller jag i alla fall) har mycket lättare att acceptera förändringar i det egna livet och lite svårare att smälta när andra personers liv förändras. Mina cirklar blir rubbade :).

Hur som helst, att få möjligheten att fota Thereses fina bebismage var otroligt kul, att samtidigt få lite skvaller om vad som händer i hemstaden var en trevlig bonus :).

Gravidbilder i Uppsala, Moment DesignGravidbilder i Uppsala, Moment DesignGravidbilder i Uppsala, Moment DesignGravidbilder i Uppsala, Moment DesignGravidbilder i Uppsala, Moment DesignGravidbilder i Uppsala, Moment DesignGravidbilder i Uppsala, Moment Design

Leave a Reply