Nja, jag vet inte riktigt om jag kan skylla på det. Jag vet inte riktigt vad en konstnärssjäl är. Vad jag dock vet är att jag är en oerhört känslosam människa. Jag blir väldigt lätt berörd, och upprörd, av saker.

För någon helg sedan åkte jag och träffade Christer och Jane. Jag har känt Christer hur länge som helst. När jag räknar efter så är det snudd på att jag har känt honom i halva mitt liv. Vi har diskuterat mycket genom årens lopp, från det stora som det lilla. Extra spänt blev det alltid då Leksand och Brynäs möttes i ett “derby” :).

Just eftersom vi har känt varandra så länge så var jag lite nervös inför fotograferingen. För mig innebar fotograferingen en möjlighet att återigen prova mina nya kunskaper i “Moment Design”. En teknik som hjälper mig som fotograf att fånga känslor mellan personer snarare än att bara avbilda dom rakt upp och ner. Frågan var hur enkelt det var för mig att lägga bort allt jag redan trodde jag visste, allt tidigare bagage och bara fokusera på nuet under fotograferingen.

Det visade sig att jag inte alls hade behövt vara nervös innan fotograferingen. En stund i fotograferingen kände jag att det som fanns mellan Christer och Jane var så himla påtagligt och vackert att jag fick gåshud och tårar i ögonen.

Photographer

Photographer

PhotographerPhotographerPhotographerPhotographerParfotografering

 

Kärlek

Leave a Reply