Ibland blir jag inbokad långt i förväg, ibland med lite kortare varsel. I lördags fotade jag ett bröllop som jag blev inbokad på med mindre än en vecka kvar till bröllopet. Det är alltid lite nervöst när vigseln ska hållas under bar himmel, men ju längre framåt eftermiddagen vi kom så började solen komma fram allt mer. En fördel med att fota en vigsel utomhus är att man som fotograf kan smyga runt lättare och få vinklar som man inte kan få inne i en kyrka. För nej, jag är inte en bröllopsfotograf som kliver innanför altarringen för att fota :). Innan porträttsessionen berättade Jenny att hennes vigselring hade varit hennes farmor, det kändes så fint att hennes farmor fick vara med på detta vis.

Finaste Jenny och Johan, tack för att jag fick vara med och dela eran dag med er, ni passar så fantastiskt fint ihop och jag önskar er all lycka i framtiden.

Utomhusbröllop i VeckholmUtomhusbröllop i VeckholmUtomhusbröllop i VeckholmUtomhusbröllop i VeckholmUtomhusbröllop i VeckholmUtomhusbröllop i VeckholmUtomhusbröllop i VeckholmUtomhusbröllop i VeckholmUtomhusbröllop i VeckholmUtomhusbröllop i VeckholmUtomhusbröllop i VeckholmUtomhusbröllop i VeckholmJenny och Johan

Leave a Reply