När man har känt någon under hela den personens liv är det ibland svårt att se att han faktiskt har växt upp och inte längre är en liten skrutt. Det är för mig fortfarande lite svårt att ta in att min lillebror snart kommer att bli pappa igen, det känns inte så länge sen han gick ut gymnasiet. Om han är vuxen så måste det ju innebära att jag är ännu mera vuxen. Eller, man är ju inte äldre än man känner sig så jag fortsätter att vara 27 ett tag till ;).

I helgen åkte jag hem till min bror och hans fru för en fotosession. Jag fick besked om att det började bli lite bråttom att ha fotosession eftersom “Småtting”, som kusinerna har döpt bebisen till, kanske inte vill stanna i magen så värst länge till. Så vi begav oss ut i det snöiga landskapet i -7 grader. -7 är ju egentligen inte extremt kallt, men oftast när man går ut i den temperaturen bylsar man på sig ordentligt med kläder. Så det blev till att försöka jobba så snabbt som möjligt innan våra fingrar trillade av i kylan.

Vi ser alla fram emot att snart få träffa Småtting :).

parfoto, parfotografering, kärlek, Moment Design, Enköping

parfoto, parfotografering, kärlek, Moment Design, Enköpingparfoto, parfotografering, kärlek, Moment Design, Enköpingparfoto, parfotografering, kärlek, Moment Design, Enköpingparfoto, parfotografering, kärlek, Moment Design, Enköpingparfoto, parfotografering, kärlek, Moment Design, Enköpingparfoto, parfotografering, kärlek, Moment Design, Enköpingparfoto, parfotografering, kärlek, Moment Design, Enköpingparfoto, parfotografering, kärlek, Moment Design, Enköpingparfoto, parfotografering, kärlek, Moment Design, Enköping

Leave a Reply