OK, jag erkänner. Vårt bröllop gick i vitt. Jag hade en vit klänning, vita skor och min man bar frack. Väldigt traditionellt. När jag var i tonåren drömde jag om att våga färga mitt färg blått, men min mamma var nog väldigt nöjd med att jag aldrig fick tillräckligt med mod för att faktiskt ta det steget. Även om vi har varit gifta i massor med år, vi firar tydligen silkesbröllop i år, så kan jag inte låta bli att fortsätta spana in årets trender inom bröllop. Vad jag vet så är trenden i Sverige fortfarande vit klänning, även om jag ibland ser någon variant på det hela. Jag har absolut inget emot traditionella bröllop, men det skulle verkligen vara hur kul som helst att fota ett lite alternativt bröllop. Eftersom jag själv var en fegis och vågade ta det steget när jag gifte mig 🙂

svart bröllop, alternativt bröllop, gothbröllop, bröllopsfotograf, fest, bröllopsfotoAngelicaTanneryd_20120825_0431

Leave a Reply