Det är alltid lite extra nervöst att fota ett bröllop där man redan känner brudparet. Jag menar verkligen KÄNNER. Daniel har jag känt sedan han var en pytteliten bebis, vet att han älskar när jag påminner honom om det ;). Det värmer mitt hjärta att han har träffat världens gulligaste Elin och se vilken fantastisk fin familj de har tillsammans.

Välkommenskylt framför klocktorn vid Veckholms kyrkaPå väg till parfotograferingen passerade jag Veckholm kyrka, där vigseln skulle äga rum senare, och där kunde jag se ett av resultaten av deras förberedelser.Trögdsgården i Veckholm är utsmyckad för bröllopsfestEfter att ha plockat upp brudgummen hemma hos hans föräldrar stannade vi till vid festlokalen för att dubbelkolla det sista. Brudgrum och hans två bestman framför ett rött hus i Hedsta, Veckholm

Jag är lite svag för röda hus. Jag har åkt förbi det här huset jag vet inte hur många gånger under mitt liv, men först nu när jag letade fotoplats till parfotograferingen slog det mig att den där snygga gula dörren kan man ju ställa folk framför :). Nackdelen med just den här fotoplatsen är att bruden, typ vilken minut som helst, skulle komma körande på vägen som syns i nederkant på bilden. Det var lite nervöst, eftersom brudparet skulle ses för allra första gången, och jag ville ju inte första överraskningen :).

Bruden ringer och säger att hon är sen till parfotograferingenJag hade inte behövt vara så orolig, för strax efter den bilden togs så ringde bruden och sa att hon var lite sen och just skulle åka från Enköping :D.

Brudgummen väntar på att bruden ska anlända till parfotograferingen innan vigseln

Bruden har anlänt och är på väg fram till brudgrummen för att ses första gången på bröllopsdagenBrud och brudgum har just setts för första gången under bröllopsdagenBrudarets familj är med under fotograferingenTraktor som gödslar en åker precis brevid brudparetNär jag var ute och letade efter fotoplats så hade jag sett en fin stubbåker som jag hade tänkt att använda. Bonden hade hunnit jobba lite mer på den åkern till bröllopsdagen och när brudparets barn klev ur här så höll de för näsan och undrade vad det var som luktade så illa :D. Bonden hade hunnit med att både plöja och gödsla åkern. Till barnens stora förtjusning så kom traktorn tillbaka under fotograferingen, då är det klart att man måste pausa fotograferingen en stund.Brudparet andas ut lite i början av parfotograferingen under bröllopsdagen

Vi åkte sedan vidare till Säby Frukt för att där fota lite mer innan det var dags att åka till vigseln.Bruden kramar om brudgummen med bukettenBruden och tärnorna hålla i sina buketterBruden och brudparets barn gömmer sig för bröllopsgästerna innan vigselnJag släppte av brudparet på baksidan av kyrkan, vilket innebar att vi åkte förbi bussen som just höll på att släppa av alla gästerna på parkeringen utanför kyrkan. Som tur var så var det ingen som märkte vilka passagerare jag hade :).Vigsel i VeckholmskyrkaVigsel i Veckholms kyrkaBrudparet kysser varandra under vigsel i Veckholms kyrkaBlommor vid altaret i Veckholms kyrkaBruden tittar på tärnorna under vigsel i Veckholms kyrkaBrudparets yngsta dotter springer till föräldrarna under vigsel i Veckholms kyrkaGästerna får förfriskningar vid start av tipsrundaEfter vigseln promenerade alla gästerna till festlokalen och fick då gå en tipspromenad, och lite förfriskningar på vägen.Brudparet använder sitt photobooth vid vigsellokalenUnder en paus i middagen passade vi på att ta några fler bilder, efter att all nervositet försvunnit och då stannade de till vid deras photobooth.Parfotografering i paus under bröllopsmiddagenParfotografering i paus under bröllopsmiddagenDaniel och Elin, tack för en fantastisk dag (och vilken fest det var). Jag önskar er all lycka i ert liv tillsammans. KÄRLEK!!

Leave a Reply