Vad är väl finare än att få dela ett liv med någon som låter en vara precis den man är? Om personen i fråga dessutom delar, i alla fall något, intresse med en själv är det rent av lyxigt :). Jessica och David träffades via fotbollen och på den vägen är det :).

Blommor i Drömparken i Enköping

Jessica var lite orolig inför fotograferingen i Drömparken. Eftersom det hade hamnat ett Pokéstopp mitt i parken var hon rädd att det skulle vara fullt av barn som sprang omkring och jagade Pokémons och fångade bollar där :). Som tur var så var det både Mälaren runt och ett evenemang uppe vid Stora Torget så det var rätt lugnt i parken, trots att det var en lördag.

Bruden är på väg fram till brudgummen för att ses första gången på bröllopsdagen

Brudparet ses för första gången under bröllopsdagenBrudparet i skuggan av ett trädBrudparet promenerar genom Drömparken i EnköpingOm jag fotar porträtten innan vigseln kan det fortfarande vara lite nervöst, därför försöker jag alltid göra fotosessionen till en stund där brudparet kan slappna av och bara tänka på varandra.Brudparet håller om varandra under parfotograferingenDen här bilden rymmer så ofantligt mycket för mig. Kärlek, närhet, tillit, förälskelse, glädje, omtanke och förtroende. Detaljerna i Jessicas brudklänning är helt fantastiskt fina.

Bruden och tärnornas buketterJag ÄLSKAR dessa buketter. Helt makalöst vackra, Hortensia meets Rosor och magi uppstod :).

Tillinge kyrkaEfter fotografering i Drömparken for vi i väg till Tillinge kyrka för att vara på plats innan bussen med gästerna anlände.Brudgrummen lämnar ringarna till prästenBrudparet läser sina löften i Tillinge kyrkaBrudparet i kyrkanBrudparet är glada under utgång från Tillinge kyrkaBröllopsmiddagen hölls på Odd Fellow inne i Enköping.Träskylt vid Odd Fellow-lokalen i EnköpingEtt hjärta bakom honnörsbordet i Odd Fellow-lokalen i EnköpingPopcorn vid minglet innan brudparet anlänerToast runt halsen på toastmadamenHur man enklast visar att man är Toastmadam? Jo, man hänger rostat bröd runt halsen :D.Brudparet har kommit fram till festlokalen Odd Fellow i EnköpingEfter att ha åkt en sväng med bilen så anlände de nygifta till festlokalen. En fantastisk dag tillsammans med ett fantastiskt par.

Tack Jessica och David för ert förtroende för mig när ni valde mig som er bröllopsfotograf. Jag hoppas att varje dag i ert liv tillsammans får innehålla all kärlek, livsglädje och omtanke som jag såg er ha under er bröllopsdag.

One Comment

Leave a Reply