I lördags var jag i Västerås tillsammans med Juliana för att fota Lotta och Elias bröllop. Det blev en väldigt känslomässig dag för alla som var delaktiga i deras stora dag. Elias hade via Ung Cancer önskat sig att få möjlighet att gifta sig med sin Lotta. Det tog ett par timmar och sedan hade ett stort antal personer och företag hört av sig för att erbjuda sin hjälp.

Jag har ännu inte levererat alla bilderna till Lotta och Elias, bara publicerat några smakprov, men när jag läser det här på Lottas blogg blir jag alldeles varm inombords. Det är precis så jag vill att mina brudpar ska uppleva en bröllopsfotografering. Jag hoppas att jag kan återgälda äran att få vara med på deras stora bröllopsdag genom mina bilder.

Ta hand om er alla där ute!

bröllop, bröllopsklänning, västerås, ungcancer, zetterberg couture

 

Leave a Reply