Jag önskar att jag själv kom på denna fenomenala beskrivning av hur en Beloved-fotografering hos mig känns, men tyvärr kan jag inte ta åt mig äran :). I förra veckan träffade jag Erika och Jimmy vid Stadshuset. Världens coolaste par. Själv kom jag till vårt möte med andan i halsgropen efter att ha letat parkering hur länge som helst och när jag väl hittade en så insåg jag att plånboken var kvar hemma i hallen. *Djupt andetag*. Omstart.

Jag har i ett tidigare blogginlägg skrivit att jag är övertygad om att en av ingredienserna för ett långt förhållande är att man har roligt tillsammans. Jag är övertygad om att Erika och Jimmy kommer att hänga ihop hur länge som helst. När man ser två arbetande småbarnsföräldrar kan skratta så här härligt tillsammans blir jag glad i hela själen och blir ännu mer övertygad om att kärleken kan övervinna allt.

Mot slutet av vår parfotografering, när det började bli lite kallt om händerna, så sa Erika och Jimmy att fotograferingen kändes lite som terapi i kyla. Nu siktar jag inte på att lösa världsfreden under mina parfotograferingar, men jag vill gärna att mina par ska bli berörda av varandra och även gärna påminda om hur den där allra första pirrande känslan av förälskelse kändes :).

 

 

Stadshuset, parfotografering, kärlek, Beloved, Moment Design, vinter, Stockholm

Stadshuset, parfotografering, kärlek, Beloved, Moment Design, vinter, StockholmStadshuset, parfotografering, kärlek, Beloved, Moment Design, vinter, StockholmStadshuset, parfotografering, kärlek, Beloved, Moment Design, vinter, Stockholm

Parfotografering, Kärlek, Beloved, Moment Design, Stadshuset, kärlek, Stockholm

Stadshuset, parfotografering, kärlek, Beloved, Moment Design, vinter, StockholmStadshuset, parfotografering, kärlek, Beloved, Moment Design, vinter, Stockholm

Parfotografering, Kärlek, Beloved, Moment Design, Stadshuset, kärlek, Stockholm

Leave a Reply